ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ: Πρόεδρος: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Αντιπρόεδρος: ΠΗΛΟΣ ΜΗΛΤΙΑΔΗΣ, Γενικός Γραμματέας: ΦΩΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Ταμίας: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Εφορος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: ΨΥΡΙΔΗ - ΜΑΡΤΙΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, Αναπληρωτής Ταμίας: ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

Αθήνα  9.5.2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κατά την 4η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ταμείου στις 16-4-2018 αποφασίστηκε η κατάθεση ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου αίτησης διάλυσης του ΤΑΠΓΤΕ σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης του Ταμείου και της εξάλειψης πλέον κάθε πιθανότητας ανάκαμψης αυτού. Το ΔΣ  κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ταμείο να συνεχίσει την λειτουργία του. Στην έσχατη λύση της εκκαθάρισης οδηγηθήκαμε μετά την πρόσφατη κατάσχεση μισθωμάτων του Ταμείου από μέλη τα οποία επέλεξαν τον συγκεκριμένο τρόπο για να εισπράξουν τις απαιτήσεις τους, γεγονός το οποίο κατέστησε αδύνατη την λειτουργία του Ταμείου.
Ως εκ τούτου, στις 23-4-2018 κατατέθηκε ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών η από 16-4-2018 αίτηση για τη δικαστική πλέον διάλυση του ΤΑΠΓΤΕ, για την οποία ορίστηκε (κύρια) δικάσιμος η 19-9-2018 και ημερομηνία συζήτησης του αιτήματος προσωρινής διαταγής η 4η-5-2018, οπότε και μας χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή, με την οποία απαγορεύθηκε κάθε υλική ή νομική μεταβολή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ταμείου (διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης κατ΄ αυτού, τραπεζικοί λογαριασμοί, εισπραχθέντα μισθώματα) μέχρι τη συζήτηση της αίτησης, ήτοι μέχρι τις 19-9-2018.
Η ως άνω προσωρινή διαταγή κοινοποιήθηκε και στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ για να λάβει γνώση και για τις έννομες συνέπειες, καλούμενη να συμμορφωθεί με το περιεχόμενο αυτής.

    Το Δ.Σ. του Τ.Α.Π.Γ.Τ.Ε






Δεν υπάρχουν σχόλια: